ARMĖNIŠKAS ŠAŠLYKAS

ARMĖNIŠKAS ŠAŠLYKAS

GAMINIMAS:
1 kg mėsos reikia supjaustyti 8-10 cm ilgio ir 4-5 cm storio luiteliais, pagardinti trupučiu druskos ir armėniškais prieskoniais: džiovintais bazilikais, džiovintomis mėtomis, malta saldžiąja raudona paprika ir maltais juodaisiais pipirais. Po to griežinėliais supjaustyti du svogūnus, užberti ant mėsos, viską išmaišyti ir gerai sumaigyti. Norint gauti rūgštesnės mėsos skonį, prieš maigant išspausti ant mėsos vienos citrinos sultis. Taip paruoštą mėsą palikti vienai valandai marinuotis. Paprasta, bet skonis puikus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

KALĖDINĖ MIŠRAINĖ

SUDĖTIS: Virtos pupelės 2 stiklinės (labiau tiks rudosios arba margosios pupelės, džiovintos spanguolės 2 saujos, džiovinti obuoliai pag...