JŪROS KEPSNYS

JŪROS KEPSNYS

SUDĖTIS:
200 g maltos mėsos
1 kiaušinis
2-3 bulvės
2-3 svogūnai
1-2 šaukšteliai aliejaus
2-3 šaukštai majonezo
100 g fermentinio sūrio
prieskonių
druskos
GAMINIMAS:
Keptuvėje įkaitiname aliejų, tada visą keptuvės dugną išklojame bulvių griežinėliais. Mėsą, sumaišytą su prieskoniais, druska ir kiaušiniu, plonu sluoksniu klojame ant bulvių bei kepame.
Kol kepa, svogūnus supjaustome griežinėliais ir išklokite ant kepinio viršaus. Užpilkite majonezu.
Kepsnį uždenkite ir kepkite 12-15 minučių. Sutarkuokite lydytą sūri, berkite ant kepinio ir dar kelias minutes kepkite.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

KALĖDINĖ MIŠRAINĖ

SUDĖTIS: Virtos pupelės 2 stiklinės (labiau tiks rudosios arba margosios pupelės, džiovintos spanguolės 2 saujos, džiovinti obuoliai pag...