GULIAŠAS

GULIAŠAS

SUDĖTIS:
kiaulienos: 1 kilogramas
majonezo: 2-3 valgomųjų šaukštų
druskos
pipirų
kalendros
maltos saldžiosios paprikos
čili
kaukazietiškų prieskonių
svogūnų: 2
morkų: 2
raugintų agurkų: 1
miltų: 2 valgomųjų šaukštų
grietinės: 4 valgomųjų šaukštų
pomidorų padažo: 4 valgomųjų šaukštų
garstyčių: 2-3 valgomųjų šaukštų
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustykite juostelėmis, įtrinkite prieskoniais, sumaišykite su majonezu bei palikite porai valandų pasimarinuoti. Mėsai išsimarinavus apkepinkite aliejuje, perdėkite į troškinimo puodą bei užpilkite trupučiu vandens. Morkas bei svogūnus sutarkuokite ir pakepinkite aliejuje. Tada sudėkite keptas daržoves į guliašą bei patroškinkite ant vidutinės ugnies, kol mėsa suminkštės. Nusemkite pusę stiklinės sultinio, sumaišykite jį su miltais, garstyčiomis, pomidorų padažu bei grietine. Supilkite padažą ant mėsos bei suberkite susmulkintą raugintą agurkėlį. Galiausiai pagardinkite padažą druska bei pipirais. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

KALĖDINĖ MIŠRAINĖ

SUDĖTIS: Virtos pupelės 2 stiklinės (labiau tiks rudosios arba margosios pupelės, džiovintos spanguolės 2 saujos, džiovinti obuoliai pag...