1 kg mėsos reikia supjaustyti 8-10 cm ilgio ir 4-5 cm storio luiteliais, pagardinti trupučiu druskos ir armėniškais prieskoniais: džiovintais bazilikais, džiovintomis mėtomis, malta saldžiąja raudona paprika ir maltais juodaisiais pipirais. Po to griežinėliais supjaustyti du svogūnus, užberti ant mėsos, viską išmaišyti ir gerai sumaigyti. Norint gauti rūgštesnės mėsos skonį, prieš maigant išspausti ant mėsos vienos citrinos sultis. Taip paruoštą mėsą palikti vienai valandai marinuotis. Paprasta, bet skonis puikus!
Čia talpinami ir saugomi patys gardžiausi, šeimos bei draugų įvertinti receptai.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
KALĖDINĖ MIŠRAINĖ
SUDĖTIS: Virtos pupelės 2 stiklinės (labiau tiks rudosios arba margosios pupelės, džiovintos spanguolės 2 saujos, džiovinti obuoliai pag...
-
SUDĖTIS: 200 g maltos mėsos 1 kiaušinis 2-3 bulvės 2-3 svogūnai 1-2 šaukšteliai aliejaus 2-3 šaukštai majonezo 100 g fermentini...
-
SUDĖTIS: Kiaulienos karka – 800-1000 g Česnakas – 5-6 skiltelės Druska – 1 v. šaukštas Malti pipirai – 1 a. šaukštelis Majonez...
-
SUDĖTIS: Virtos pupelės 2 stiklinės (labiau tiks rudosios arba margosios pupelės, džiovintos spanguolės 2 saujos, džiovinti obuoliai pag...
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą